Ga verder naar de inhoud

Dat is levenslang leren

Continue is het netwerk voor levenslang leren van de Associatie KU Leuven, goed voor meer dan 1 000 vervolgopleidingen, online en op 23 locaties in Vlaanderen en in Brussel.

Zoek een opleiding

Continue is een initiatief van de Associatie KU Leuven

Nog niet zeker wat je wil bijleren?

MG 1856

Waarom levenslang leren aan een hogeschool of universiteit?

De wereld verandert zo snel dat het soms moeilijk is om bij te benen. Het hoger onderwijs zorgt dat jij bijblijft.

Het aanbod levenslang leren van hogeschool en universiteit is zowel breed als uniek. Vanuit haar kwaliteitsvol wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek biedt het hoger onderwijs een unieke blend van inhoudelijke innovatie en onderwijsexpertise.

Ongeacht je inhoudelijke interesse of praktische wensen, er bestaat wel een vervolgopleiding of bijscholing en een opleidingsvorm die geschikt is voor jou.

Doelgroepen in de kijker

Onderwijsprofessionals

Wil jij je verder verdiepen in de nieuwste vakinhoudelijke, pedagogische en didactische ontwikkelingen? Of wil je je expertise nog beter inzetten in je team? Continue voorziet uiteenlopende professionaliseringstrajecten voor leraren, directies, zorgcoördinatoren, leerlingbegeleiders en andere onderwijsprofessionals.

Ontdek je mogelijkheden

Zorgprofessionals

Zorgprofessionals willen een optimale patiëntenzorg aanbieden. Daarom scholen ze zich permanent bij. Wil je het nieuwste onderzoek en de recentste technologieën leren kennen? Ben je op zoek naar gespecialiseerde medische en paramedische kennis die je in de praktijk kan brengen? Verken ons aanbod in geneeskunde, verpleegkunde, gezondheidspromotie, zorgtechnologie en zoveel meer medische en paramedische onderwerpen.

Ontdek de mogelijkheden

Laat je inspireren

Levenslang leren staat nooit stil. Onze opleidingen evolueren mee met het werkveld. Anticipeer op veranderingen, laat je inspireren dankzij de blogartikels van ons en de partners van Associatie KU Leuven en wie weet vind je via deze weg de opleiding die jou doet bijblijven.

0 studentensport 1920 1080

Versterk de sportleiders van morgen: behaal een microcredential in sportmanagement

6 april 2023
Sport is een integraal onderdeel van ons leven, niet alleen voor onze lichamelijke fitheid maar ook voor ons geestelijk welzijn. Het kan ook een katalysator zijn voor positieve sociale verandering en ontwikkeling. Op 6 april vieren we de Internationale Dag van Sport voor Ontwikkeling en Vrede.
Meer lezen
Pexels askar abayev 5638751

Derde verjaardag van de coronalockdown - het belang van de gezondheidszorg

16 maart 2023

Op 18 maart 2020 ging België voor het eerst in lockdown om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Nu, drie jaar later, staan we nog steeds voor grote uitdagingen op het vlak van gezondheid en welzijn. Het belang van onze gezondheidszorg is de afgelopen jaren meer dan ooit aangetoond. Zorgprofessionals hebben dag in dag uit keihard gewerkt om de pandemie te bestrijden en levens te redden.

Meer lezen
Pexels rachel claire 4577718

Ontgrendel jouw potentieel met de beste marketingopleidingen voor (jong)volwassenen

28 februari 2023

Heb jij de voorbije maand meegedaan aan de gezonde campagne van Tournée Minérale? Wil je weten waarom dit initiatief elk jaar zo succesvol is? Daar zit marketing voor veel tussen. Ontdek in dit artikel hoe marketing kan meewerken aan een gezonde levensstijl én hoe ook jij een marketeer kan worden via ons aanbod op Continue.be.

Meer lezen