Ga verder naar de inhoud

Dat is levenslang leren

Continue is het netwerk voor levenslang leren van de Associatie KU Leuven, goed voor meer dan 2 000 vervolgopleidingen, online en op 23 locaties in Vlaanderen en in Brussel.

Zoek een opleiding

Continue is een initiatief van de Associatie KU Leuven

Nog niet zeker wat je wil bijleren?

MG 1856

Waarom levenslang leren aan een hogeschool of universiteit?

De wereld verandert zo snel dat het soms moeilijk is om bij te benen. Het hoger onderwijs zorgt dat jij bijblijft.

Het aanbod levenslang leren van hogeschool en universiteit is zowel breed als uniek. Vanuit haar kwaliteitsvol wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek biedt het hoger onderwijs een unieke blend van inhoudelijke innovatie en onderwijsexpertise.

Ongeacht je inhoudelijke interesse of praktische wensen, er bestaat wel een vervolgopleiding of bijscholing en een opleidingsvorm die geschikt is voor jou.

Doelgroepen in de kijker

Onderwijsprofessionals

Wil jij je verder verdiepen in de nieuwste vakinhoudelijke, pedagogische en didactische ontwikkelingen? Of wil je je expertise nog beter inzetten in je team? Continue voorziet uiteenlopende professionaliseringstrajecten voor leraren, directies, zorgcoördinatoren, leerlingbegeleiders en andere onderwijsprofessionals.

Ontdek je mogelijkheden

Zorgprofessionals

Zorgprofessionals willen een optimale patiëntenzorg aanbieden. Daarom scholen ze zich permanent bij. Wil je het nieuwste onderzoek en de recentste technologieën leren kennen? Ben je op zoek naar gespecialiseerde medische en paramedische kennis die je in de praktijk kan brengen? Verken ons aanbod in geneeskunde, verpleegkunde, gezondheidspromotie, zorgtechnologie en zoveel meer medische en paramedische onderwerpen.

Ontdek de mogelijkheden

Laat je inspireren

Levenslang leren staat nooit stil. Onze opleidingen evolueren mee met het werkveld. Anticipeer op veranderingen, laat je inspireren dankzij de blogartikels van ons en de partners van Associatie KU Leuven en wie weet vind je via deze weg de opleiding die jou doet bijblijven.

Female Founders Academy Visual

Entrepreneurship in de lift

23 januari 2024

Ondernemerschap is al lang niet meer beperkt tot (vooral mannelijke) oprichters van bedrijven. Steeds meer nieuwe types van ondernemers zien het daglicht: van student-ondernemers, ondernemers die zich bekwamen in duurzaam leiderschap tot ondernemers die specifieke academies oprichten voor vrouwen die een eigen bedrijf hebben opgericht of overgenomen.

Meer lezen
P Reynaert

Nieuwe microcredentials in samenwerking met de chipindustrie

11 januari 2024

Vanaf januari 2024 lanceert de KU Leuven, in samenwerking met de chipindustrie, een reeks microcrocredentials. Naast theoretische sessies bieden ze een praktijkgerichte training.

Meer lezen
Liesbeth Vermeulen3

Focus agro en voeding

12 december 2023

Liesbeth Vermeulen van Vives is gestart als Business Developer voor het domein agro & voeding. Maak kennis met Liesbeth én met het opleidingsaanbod in de domeinen agro & landbouw, biotechnologie en dierenzorg.

Meer lezen