Ga verder naar de inhoud
HIW writing lab MG 8707s def min
© KU Leuven

Dé referentie voor levenslang leren

Continue is het online platform voor levenslang leren van de Associatie KU Leuven, goed voor meer dan 2 000 vervolgopleidingen in 11 domeinen en in 6 hogeronderwijsinstellingen. Daarmee is het dé referentie voor levenslang leren. Continue richt zich tot iedereen die wil bijblijven, zich persoonlijk wil ontwikkelen of omscholen. Het aanbod omvat naast korte opleidingen als webinars, workshops, microcredentials en MOOCs ook langere trajecten als postgraduaten.

Toonaangevende rol in de lerende samenleving

De Associatie KU Leuven, sterk in onderzoek en onderwijs, neemt een leidende rol op in de lerende samenleving.

Het is onze missie om vanuit dit unieke netwerk (een universiteit, vier hogescholen en een school of arts) en via onze samenwerking met externe partners een kwaliteitsvol en innovatief aanbod van navorming en bijscholing te creëren.

Dit aanbod, Vlaanderenbreed en nabij, biedt persoonlijke en professionele ontwikkelingskansen en helpt een positieve impact op de samenleving te realiseren.

Gepersonaliseerd onderwijs dicht bij huis

Wat je motivatie om te leren ook mag zijn, op Continue vind je een opleiding die aansluit op je wensen. Alle cursussen staan borg voor modern onderwijs van de allerhoogste kwaliteit. En dankzij onze aanwezigheid op 23 campussen in Vlaanderen en Brussel hoef je je nooit ver te verplaatsen. Ons aanbod is ook deels of volledig online. Gepersonaliseerd, hoogwaardig én dichtbij: dat is waar Continue voor staat.

Grootste associatie in Vlaanderen en Brussel

De Associatie KU Leuven is een alliantie van KU Leuven, LUCA School of Arts, hogescholen Odisee, Thomas More, UCLL en VIVES. Met 112 000 studenten en 22 000 medewerkers werken we verspreid over 23 campussen in Vlaanderen en Brussel.

338 Campagne2021 min
@ Hogeschool Thomas More