Ga verder naar de inhoud

Opleidingen binnen Continue

Het bijscholingsaanbod omvat een brede waaier aan onderwerpen en domeinen, maar ook aan opleidingsvormen. Of je nu op zoek bent naar een kort webinar van enkele uren, een studiedag, vormingsdagen, een microcredential, een MOOC of een postgraduaat, we bieden het allemaal aan. Je vindt vast en zeker een opleidingsvorm die perfect past bij je werk- en gezinssituatie, je interesses en je ambities.

Korte opleidingen

Korte opleidingen

Wil je in een beperkte tijd veel bijleren? Dat kan via ons aanbod aan korte opleidingen: webinars, workshops, lessenreeksen, studiedagen en zoveel meer om je kennis en vaardigheden bij te spijkeren.

Meer lezen
Odisee12 2017 Volwassen Onderwijs 54

Langere opleidingen

Ons aanbod speelt in op de actuele noden van bij- en omscholing en van specialisatie. In een snel veranderd werkveld loont de investering in opleidingen.

We bieden microcredentials, postgraduaten en tal van opleidingen met een getuigschrift aan.

Meer lezen
057 Campagne Video min

Deels of volledig online opleidingen

Klinkt leren op afstand, zonder verplaatsingstijd en flexibel in te passen in je dagelijks leven, je als muziek in de oren?

Neem hier dan zeker een kijkje naar onder meer onze MOOCs en microcredentials.

Meer lezen

Ben je klaar voor een volledig nieuwe uitdaging?

Naast opleidingen binnen Continue bieden we ook opleidingen die leiden naar een (extra) graduaats-, bachelor-, of masterdiploma.

Ook bij grote omschakelingen bieden onze associatiepartners je de nodige flexibiliteit. Je kan bijvoorbeeld opleidingsonderdelen of examens spreiden, opleidingen (deels) in avond/weekendonderwijs of zelfs volledig online volgen.

Naar het aanbod van onze associatiepartners:

Werken en studeren

Steeds meer mensen willen werk en studie combineren. Voor deze werkstudenten zijn er flexibele trajecten in de verschillende onderwijsinstellingen. Ook zijn er tal van mogelijkheden om dit financieel ook mogelijk te maken. Meer weten?