Ga verder naar de inhoud

Domeinen

Een domein is een verzameling van thema’s die tot een bepaald werkveld of bepaalde wetenschappelijke discipline horen. Doorblader hieronder de verschillende domeinen en thema's en vind een onderwerp dat je interesse prikkelt.

Een opleiding levenslang leren kan natuurlijk in verschillende domeinen thuishoren, naargelang de insteek of de onderwerpen die erin aan bod komen.

Zorgprofessionals

Zorgprofessionals willen een optimale patiëntenzorg aanbieden. Daarom scholen ze zich permanent bij. Wil je het nieuwste onderzoek en de recentste technologieën leren kennen? Ben je op zoek naar gespecialiseerde medische en paramedische kennis die je in de praktijk kan brengen? Verken ons aanbod in geneeskunde, verpleegkunde, gezondheidspromotie, zorgtechnologie en zoveel meer medische en paramedische onderwerpen.

Meer over deze opleidingen

Onderwijsprofessionals

Wil jij je verder verdiepen in de nieuwste vakinhoudelijke, pedagogische en didactische ontwikkelingen? Of wil je je expertise nog beter inzetten in je team? Continue voorziet uiteenlopende professionaliseringstrajecten voor leraren, directies, zorgcoördinatoren, leerlingbegeleiders en andere onderwijsprofessionals.

Meer over deze opleidingen

Management & economie

Krijg grip op de razendsnelle en digitale evolutie in de bedrijfseconomische wereld dankzij dit rijke aanbod aan postgraduaten en navormingen.

Meer over deze opleidingen

Wetenschappen

Duik (dieper) in de wereld van aard- en omgevingswetenschappen, biologie, chemie, natuurkunde, sterrenkunde of wiskunde met deze bijscholingen voor zowel experten als beginners.

Meer over deze opleidingen

Biologie & technologie

Ontdek ons ruim gamma opleidingen in positief wetenschappelijke en industrieel-technische onderwerpen, bio-technologie en afvalsystemen, energietechnologie of productdesign.

Meer over deze opleidingen

Welzijn

Het welzijn van de mens – in alle geledingen van de maatschappij – staat centraal in deze brede set aan korte en langere opleidingen. Bijscholingen over medisch welzijn vind je terug in het domein gezondheid.

Meer over deze opleidingen

Recht

Blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen in diverse rechtsdomeinen zoals notariaat, familierecht of vennootschapsrecht.

Meer over deze opleidingen

Taal & communicatie

Krijg talen perfect onder de knie en leer ze gebruiken in een aangepaste communicatiecontext.

Meer over deze opleidingen

Kunst & architectuur

Voor het professioneel aanscherpen van je skills of vanuit persoonlijke interesse.

Meer over deze opleidingen

ICT

Blijf bij met dit breed gamma aan opleidingen in alle mogelijke aspecten van de razendsnel evoluerende ICT-wereld.

Meer over deze opleidingen

Geschiedenis, cultuur & maatschappij

Bouw aan een brede maatschappelijke en culturele bagage met deze lezingen, vormingen en studiedagen.

Meer over deze opleidingen