Ga verder naar de inhoud

Ondernemerschap

Als ondernemer is het van groot belang om te weten hoe je een bedrijf succesvol kunt runnen en laten groeien. Hierbij komen verschillende aspecten aan bod, zoals overname van een vennootschap, gedragsinzichten, duurzaam ondernemen en diversiteitsmanagement. Je leert onder andere hoe je een passende rechtsvorm kiest, een overname succesvol uitvoert, gedrag van consumenten begrijpt en hierop inspeelt, duurzaam onderneemt en een inclusieve werkomgeving creëert. Verantwoord en effectief leiderschap binnen ondernemingen, daar dragen al onze opleidingen aan bij.

De compactheid en de hands-on strategie zijn absolute troeven van deze opleiding. Zo zijn er weinig andere programma’s. Ook het nauwe contact met de docenten is een groot voordeel. Ik ben ervan overtuigd dat ze mij verder helpen als ik nu met vragen op hen afstap.
Ik vind het de ideale opleiding voor wie graag de stap naar ondernemen wil zetten en weinig of geen bagage heeft. Het is geknipt voor creatieve beroepen, advocaten, ontwerpers, productontwikkelaars … en zeker ook voor mensen die vanuit een organisatie met nieuwe ideeën en business development bezig zijn.