Ga verder naar de inhoud

Gezondheidszorg

Zorgprofessionals die bijblijven kunnen een optimale patiëntenzorg aanbieden. Ze vinden hierdoor zelf ook extra zuurstof. Wil je het nieuwste onderzoek en de recentste technologieën leren kennen en in de praktijk brengen bij jouw patiënten? Ben je op zoek naar gespecialiseerde medische en paramedische kennis? Heb je al vele jaren ervaring of overweeg je nu pas de uitdagende zorgsector in te stappen? In alle gevallen zit je goed bij Continue. Verken ons aanbod in geneeskunde, verpleegkunde, gezondheidspromotie, zorgtechnologie en zoveel meer medische en paramedische onderwerpen.

Cursus gipsen verpleegkunde
@ Hogeschool Vives

Waarom groeien in gezondheidheidszorg?

Onze opleidingen maken van jou een professional die zich de nieuwste inzichten en technieken eigen maakt en kan inzetten in een ziekenhuis, revalidatiecentrum en elke andere zorgcontext. We bieden vele trajecten aan, met en zonder accreditering of attest in het kader van de beroepsbekwaamheid/beroepstitel. Je kan ook deeltijds studeren, bij- of omscholen in combinatie met je werk. Van een cursus verpleegkunde over een cursus EHBO tot een postgraduaat logopedie: ontdek welke vorming het best bij jou past.

Ik sta dag in, dag uit op scherp. Maar op de momenten dat alles in zijn plooi valt, is de voldoening heel groot. Uiteindelijk kwam ik op het punt dat ik dacht: ik spring gewoon en we zien wel! En kijk: stap voor stap blijkt alles toch te lukken! Ik doè het gewoon! De kinderen vonden het in het begin wel wat gek. “Ga jij nu nog naar school?” Maar ondertussen zijn ze het helemaal gewoon. Ik las onlangs een quote waarin ik direct een werkstudent herkende: “Iedereen zei dat het niet kon … Toen kwam er iemand die het niet wist … en die deed het gewoon.”  - Dat is exact mijn verhaal!