Ga verder naar de inhoud

Dat is levenslang leren

Continue is het netwerk voor levenslang leren van de Associatie KU Leuven, goed voor meer dan 1 000 vervolgopleidingen, online en op 23 locaties in Vlaanderen en in Brussel.

Zoek een opleiding

Continue is een initiatief van de Associatie KU Leuven

Nog niet zeker wat je wil bijleren?

MG 1856

Waarom levenslang leren aan een hogeschool of universiteit?

De wereld verandert zo snel dat het soms moeilijk is om bij te benen. Het hoger onderwijs zorgt dat jij bijblijft.

Het aanbod levenslang leren van hogeschool en universiteit is zowel breed als uniek. Vanuit haar kwaliteitsvol wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek biedt het hoger onderwijs een unieke blend van inhoudelijke innovatie en onderwijsexpertise.

Ongeacht je inhoudelijke interesse of praktische wensen, er bestaat wel een vervolgopleiding of bijscholing en een opleidingsvorm die geschikt is voor jou.

Doelgroepen in de kijker

Onderwijsprofessionals

Wil jij je verder verdiepen in de nieuwste vakinhoudelijke, pedagogische en didactische ontwikkelingen? Of wil je je expertise nog beter inzetten in je team? Continue voorziet uiteenlopende professionaliseringstrajecten voor leraren, directies, zorgcoördinatoren, leerlingbegeleiders en andere onderwijsprofessionals.

Ontdek je mogelijkheden

Zorgprofessionals

Zorgprofessionals willen een optimale patiëntenzorg aanbieden. Daarom scholen ze zich permanent bij. Wil je het nieuwste onderzoek en de recentste technologieën leren kennen? Ben je op zoek naar gespecialiseerde medische en paramedische kennis die je in de praktijk kan brengen? Verken ons aanbod in geneeskunde, verpleegkunde, gezondheidspromotie, zorgtechnologie en zoveel meer medische en paramedische onderwerpen.

Ontdek de mogelijkheden

Laat je inspireren

Levenslang leren staat nooit stil. Onze opleidingen evolueren mee met het werkveld. Anticipeer op veranderingen, laat je inspireren dankzij de blogartikels van ons en de partners van Associatie KU Leuven en wie weet vind je via deze weg de opleiding die jou doet bijblijven.

Tom Pyncket Blogpost

Een carrière in de logistiek? Tom Pyncket maakt het waar...

13 juni 2023

Tom Pyncket heeft een opmerkelijke carrière gemaakt in de wereld van de logistiek. Daar zitten de postgraduaten in Supply Chain Management van Vives/Brugge Business School en Smart Logistics van KU Leuven voor iets tussen.

Meer lezen
Thomas More 2 46 high 6001x4000 min

Start de zomer met Continue

12 juni 2023

De vakantie staat voor de deur... een tijd om te ontspannen, nieuwe horizonten te verkennen en frisse ideeën op te doen. Misschien maak je ook tijd en ruimte om na te denken over jouw loopbaanrichting? Continue is jouw partner in die zomerse verkenning.

Meer lezen
0 studentensport 1920 1080

Versterk de sportleiders van morgen: behaal een microcredential in sportmanagement

6 april 2023
Sport is een integraal onderdeel van ons leven, niet alleen voor onze lichamelijke fitheid maar ook voor ons geestelijk welzijn. Het kan ook een katalysator zijn voor positieve sociale verandering en ontwikkeling. Op 6 april vieren we de Internationale Dag van Sport voor Ontwikkeling en Vrede.
Meer lezen