Ga verder naar de inhoud

Welzijn

Ondanks onze welvaart, scoort België op sommige vlakken zoals bijvoorbeeld het mentaal welzijn van kinderen, niet altijd even hoog. Maatschappelijke trends en crisissen zoals Covid-19 hebben een impact op ons welzijn. Spijker met onze postgraduaten, MOOC's, e-learnings en online cursussen in welzijn je kennis en skills bij om mee te zorgen voor een groter welzijn bij diverse (kwetsbare) doelgroepen in onze samenleving.

023 Campagne2021 6000x4000 min
@ Hogeschool Thomas More

Waarom groeien in welzijn?

Meer welzijn in onze welvarende samenleving, daar zijn we allen naar op zoek. Wil jij meer mentaal, fysiek en emotioneel welzijn creëren vanuit jouw professionele rol? Dan zijn de opleidingen gericht op welzijn van jongeren, gezinnen, ouderen en andere (kwetsbare) doelgroepen echt iets voor jou. Centraal in alle opleidingen staat het welzijn van de mens in zijn omgeving, met aandacht voor noden en behoeften op elke leeftijd en in elke leef- en werksituatie. Vormingen over medisch welzijn vind je terug bij de opleidingen voor zorgprofessionals.

Je doelen bijstellen, is geen schande. Het is een niet te onderschatten combinatie, maar wat ben ik blij dat ik mijn doel heb bereikt! Durf de tijd nemen, neem niet te veel hooi op je vork. Zoek je eigen ritme. En leg je familie of vrienden in de watten, hun steun is zo belangrijk. Zonder mijn fantastische partner was dit niet gelukt!
Foto 10 les BP
© LUCA - Visual Design