Ga verder naar de inhoud

Management & economie

Krijg grip op de razendsnelle en digitale evolutie in de bedrijfseconomische wereld dankzij dit rijke aanbod aan postgraduaten, e-learnings en navormingen.

Thomas More 2 11 high 6001x4004 min
@ Hogeschool Thomas More

Waarom groeien in management & economie?

We leven en werken in een snelle, onzekere en complexe omgeving. De digitale evolutie in de bedrijfswereld gaat razendsnel. Dat biedt veel nieuwe kansen en roept ook veel nieuwe vragen op, zoals de vraag naar nieuwe competenties en aangepaste organisatiestructuren. Iedereen die een rol opneemt in onze economie is daarbij betrokken. In ons aanbod vind je alle vormingen voor de ondernemer in jou. Of je nu zelfstandige bent of in loondienst werkt, bij ons kan elk profiel in elke maatschappelijke sector een geschikte opleiding vinden.

De opleiding heeft ertoe bijgedragen dat ik op een heel praktische manier heb kunnen leren wat belangrijk is in bedrijfsvoering. En heeft mij inzicht verschaft in strategische en operationele keuzes van ondernemingen.
Qua operationele en business ervaring had ik al wat jaren op de teller staan maar ik miste nog context van de IT-kant. Daarom koos ik voor het postgraduaat Digital Business Analyst.