Ga verder naar de inhoud

Recht

Blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen in diverse rechtsdomeinen zoals notariaat, familierecht of vennootschapsrecht met onze bijscholingen en postgraduaten recht.

Tingey injury law firm D Zpc4 UY8 Zt Y unsplash

Waarom groeien in recht?

Recht raakt aan alles en allen. In al je maatschappelijke rollen (burger, ondernemer, werknemer of student) kom je het recht tegen. Wil je graag weten hoe nieuwe maatschappelijke evoluties in nieuwe wetgeving worden vertaald? Of je cli├źnten van het correcte juridische advies voorzien en bijdragen aan oplossingen voor hun juridische problemen? Met deze navormingen zoals bijscholingen en postgraduaten recht blijf je niet enkel bij in je eigen rechtsdomein maar kan je je ook verdiepen in nieuwe evoluties zoals digitale transformaties in de rechtspraktijk. Je beantwoordt hiermee ook aan de wettelijke en deontologische verplichting om je permanent bij te scholen.

Door deze opleiding heb ik een volledig beeld gekregen van het bestuursrecht. Bovendien worden er diverse verbanden gelegd waardoor je automatisch inzicht verkrijgt. Absoluut nuttig wanneer je bij de overheid werkt.