Ga verder naar de inhoud

Vastgoed & logistiek

Navormingen in vastgoed & logistiek richten zich op het beheer en de ontwikkeling van vastgoed en de logistieke processen die hierbij komen kijken. Het biedt een brede kennisbasis op het gebied van vastgoedbeheer, vastgoedontwikkeling, en de logistieke keten. Onze navormingen geven je ook inzicht in de vastgoedsector. Hierbij leer je bijvoorbeeld hoe je vastgoed kunt ontwikkelen en beheren. Je ontdekt alles over vastgoedwaardering, vastgoedfinanciering en vastgoedbeleggingen. Ook kan je tal van opleidingen vinden rond thema’s als mens- en milieuvriendelijk bouwen en wonen, omgevingsrecht, bouwkostenmanagement, stads- en gebiedsontwikkeling en het Vlaams renovatiepact.

Het Young Professionals Program Vastgoedkunde slaagt erin om via inspirerende en praktijkgerichte workshops alle diverse aspecten van vastgoed te coveren, gegeven door de ‘captains van de Belgische vastgoedsector’. Dankzij de interacties met verschillende vastgoedactoren heb ik extern toepasbare inzichten verworven die bijdragen om de volgende fase van mijn carrière te bereiken.
De sprekers zijn niet enkel experts, maar ook stuk voor stuk toppers in hun vakgebied (CEO's, CIO's, managing partners, succesvolle ondernemers etc.).