Ga verder naar de inhoud

Human resources

Als HR-professional ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van beleid dat een positieve impact heeft op het menselijk kapitaal binnen een organisatie. Modern HR-management leidt tot positieve bedrijfsresultaten. Je ontdekt hoe je de juiste vertrouwenspersonen kunt aanstellen en trainen om een veilige en gezonde werkomgeving te creëren. Je leert ook hoe je zorgt voor een inclusieve en gelijkwaardige werkcultuur. Je blijft op de hoogte van de recente evoluties in de sociale wetgeving. Een belangrijk onderdeel is de ondersteuning en optimalisatie van de digitale transformatie binnen de organisatie. Onze opleidingen helpen HR-consultants, HR-generalisten en HR-specialisten (loonbeleid, talentontwikkeling, welzijn op het werk) om nog sterker bij te dragen aan de strategische doelstellingen van hun organisatie.

“Studeren? Een droomjob!” Je bent misschien even oud als de ouders van je klasgenoten, maar dat wil wel zeggen dat je meer levenservaring hebt! Hoofd- van bijzaken kunnen onderscheiden is een niet te onderschatten luxe tijdens het studeren.

Dana - bacheloropleiding toegepaste psychologie, arbeids-en organisatiepsychologie aan Hogeschool Thomas More

Ik wilde iets anders doen, ik wilde een diploma! Het was tijd voor iets nieuw en daar heb ik nog geen seconde spijt van! Tijdens de examens neemt mijn man bijna het heel huishouden op zich. Gelukkig maar, want anders zou het mij nooit lukken!