Ga verder naar de inhoud

Deels of volledig online opleidingen

Steeds meer mensen zoeken naar opleidingen die ze volledig online kunnen volgen, op eigen ritme en op de locatie van hun keuze. Continue biedt online cursussen, online bijscholingen, e-learnings en zoveel meer aan.

Hybride lesvorm 2
@ Hogeschool Vives

De investeringen van onze onderwijsinstellingen in online opleidingen zijn de laatste jaren sterk toegenomen. Webinars, opgenomen conferenties en studiedagen, online (zelf)studiemateriaal … De online student kunnen we niet alleen een gepaste opleiding maar ook maximale flexibiliteit bieden.

MOOCs aangeboden door KU Leuven

Sluit je aan bij studentengroepen wereldwijd met onze Massive Online Open Courses (MOOCs), een kwaliteitsvol gratis aanbod online onderwijs in het Engels. Vanaf 3 uur studietijd per week kan je al op eigen tempo een MOOC volgen.

Afstandsonderwijs in samenwerking

Met deze opleidingen studeer je waar en wanneer je maar wil en bepaal je zelf je studietempo. Er is altijd een campus in de buurt wanneer begeleiding nodig hebt en/of je fysiek aanwezig moet zijn voor een opleidingsonderdeel of examen. Je krijgt ook de vrijheid om zelf je examenmoment te kiezen.

Afstandsonderwijs kan soms uitdagend zijn. Het is belangrijk om gemotiveerd te blijven. Herinner jezelf er regelmatig aan waarom je hebt gekozen om afstandsonderwijs te volgen. Maak een lijst van redenen waarom je wil blijven leren en gebruik deze lijst als inspiratie op moeilijkere momenten.

Vince - opleiding Accounting Administration in afstandsonderwijs aan Hogeschool VIVES