Ga verder naar de inhoud

Start nog deze zomer met Continue

12/06/2023

De vakantie staat voor de deur... een tijd om te ontspannen, nieuwe horizonten te verkennen en frisse ideeën op te doen. Misschien maak je ook tijd en ruimte om na te denken over jouw loopbaanrichting? Continue is jouw partner in die zomerse verkenning.

MG 1621

Elke dag komen nieuwe technologieën, nieuwe onderzoeksresultaten en nieuwe methodes op ons pad. Werkomgevingen veranderen en mensen maken nieuwe loopbaankeuzes. Dat vraagt om een regelmatige update van kennis en vaardigheden. Continue helpt je een geschikte vorming te vinden die je kan combineren met werk, gezin en vrije tijd.

Continue is een netwerk voor levenslang leren. Onze partnerinstellingen bundelen niet alleen hun gemeenschappelijk aanbod, maar slaan ook de handen in elkaar om dat aanbod verder te ontwikkelen. Ze zoeken naar mogelijkheden om bestaande opleidingen zowel qua inhoud als vorm te verbeteren; om succesvolle opleidingen te dupliceren in een andere regio, bestaand aanbod digitaal aan te bieden tot en met het creëren van volledig nieuwe initiatieven. Met vele flexibele studietrajecten en een ruim aanbod willen zes partnerinstellingen een cultuur van levenslang leren maximaal ondersteunen en bevorderen.

Koenraad Debackere, voorzitter Associatie KU Leuven: “Als grootste onderwijsnetwerk in Vlaanderen kunnen we snel schakelen en partners samenbrengen om inhoudelijk sterke antwoorden te geven op de uitdagingen van morgen. Continue is bovendien een fijnmazig netwerk, verspreid over 23 campussen in Vlaanderen en Brussel, én biedt opleidingen op zowel professioneel als academisch niveau aan. Die troeven willen we nog beter en meer vraaggericht uitspelen.”

Imran Uddin, algemeen directeur Associatie KU Leuven: “Samenwerken zit in het DNA van onze associatie. Met Continue zetten we in op samenwerking in het domein van levenslang leren. Continue ontsluit het bestaande aanbod beter, maar zorgt ook voor een aanbod dat beter aansluit bij de noden van vandaag en morgen.”

Bekijk het levenslang leren aanbod van elke associatiepartner: